top of page

Tempelbron activiteiten en agenda

Tempelbron activiteiten

* 30 Maart 2024: In de voetstappen van je Ware Zelf, Paasviering en voetenwassing

Je bent van harte uitgenodigd voor een bijzondere paas- bijeenkomst in de Cornelishoeve in Oirschot, waar de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella pal langs loopt.

Een paasviering met een voeten wassing, paas afstemming, klank en een bezoek aan de heilige Eik

 

Tijdens deze samenkomst zullen we uitgenodigd worden om ons hele zelf met alles erop en eraan te eren, in een liefdevolle bedding...en onze wortels net als de heilige eik dieper te ankeren in moeder aarde.

De combinatie van de innerlijke afstemming, de voetenwassing -balseming, de klanken en de gewijde plek in de natuur, is als een balsem voor lichaam, ziel en geest. Door samen in intentie weer uit te lijnen met onze essentie, wat pure liefde is, vindt er als het ware een herbronning plaats. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Elisabeth Colenbrander. Meer informatie over haar op www.connectinghearts.com

 

Waar: Cornelishoeve, t Ven 4, Oirschot (zie afbeelding)

Aanvang: 13u middag +/- 17u 

Pauze met thee en paasbrood

De heilige eik is per auto te bereiken

Donatie: 40,- euro

In verband met beperkt aantal plaatsen voor de voetwassing graag van tevoren opgeven: tempelbron@gmail.com 0641151660 of elisabethcolenbrander@hotmail.com 0610530827

Meenemen: handdoek, evt. omslagdoek, yogamatje

 

 

 

 

 

 

 

*Wees welkom op de "Tempelbron sister healingcircle" van 2 middagen

21 April en 26 Mei in "de Oorsprong", te Nijmegen

Samen met andere sisters stappen we in de alchemietempel voor een helende afstemming en herbronning, om elkaar te bekrachtigen in deze tijd van grote omwoelingen en tumult.

De Oorsprong ligt mooi in het groen en leent zich heel goed voor een koesterend samenzijn.

Het groepsveld zal een unieke helende synergie meebrengen.

Ik stem me af op de groep, waardoor de invulling gaandeweg ontstaat

Elementen voor deze middagen die aan bod kunnen komen;

- tempel-klank en samenklanken,

- belichaming; je lichaam, je tempel

- tempelbron-alchemieheling, hier kun je een thema inbrengen waar je tegenaan loopt voor een heling op het diepst niveau van de ziel

- de heling ervaren van stilte en puur gewaar-Zijn

- wortelen in essentie

Aanvang: 14u (inloop 13:45) tot 17u

Vergoeding: 50,- per middag

Adres de Oorsprong:
Driehuizerweg 331 Nijmegen

Auto gratis parkeren aan de straat.
Pad bij de bosrand in lopen.
80 meter tot aan de Oorsprong.

 

 

 

 

 

*TEMPELBRON SISTER RETREAT 2024

De vorige sister retreat was zo mooi en krachtig. Grote veranderingen en helingen vonden er plaats op het diepst niveau van de ziel. In intieme zetting van max 10 vrouwen worden de retreats gegeven om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Bij voldoende belangstelling wil ik weer een Tempelbron sister-retreat organsiseren van een aantal losse workshopdagen. Deze retreat is een zeer diepgaand en helend samenzijn, waarin poorten mogen openen naar een ruimer leven en een leven met verruimd bewustzijn.

Zie video voor meer informatie. 

- We stappen in de alchemietempel en openen ons voor ons kwantum bewustzijn

- Herkennen en activeren van 6 universele goddelijke wetten, gouden sleutels, die je in je ware leven kunnen plaatsen i.p.v een leven waarin je geleefd wordt door menselijke onbewuste programma's. Heel mooi en krachtig.

- Tempel-klank healing en samenklanken

- Krachtige tempelbron alchemie healings vanuit het eenheidsveld en eigen bron uitlijning.

- Licht tot in de aardelagen brengen

- Als het weer het toelaat; komt er ook een natuur-afstemming aan bod.

ooh ik kijk er zo naar uit...het wordt vast prachtig!

I.v.m. het boeken en reserveren van de ruimte gaat mijn voorkeur ernaar uit eerst jullie interesse te vernemen en dan zal ik het in gang gaan zetten :-)

ruimteOorsprong1.jpg

Vrouwen over de Tempelbron sister retreat:

Een hele fijne workshop die precies die processen en verbinding gaf met andere vrouwen, waar ik behoefte aan had en ik elders nergens ben tegen gekomen, Wat me het diepst heeft geraakt; de diepe verbinding met andere vrouwen, de healingen van Buvana als ook die we elkaar via onze klanken schonken. Ik voel na deze workshop dieper contact met mezelf, dichter bij mijn kracht, steviger staan, en bewuster van waar ik naartoe wil. De begeleiding van Buvana vond ik heel erg fijn en goed. Je werd gehoord en er werd in het moment ingespeeld op wat er genoemd werd" N.

"Deze workshop heeft me veel gegeven; het gevoel onvoorwaardelijk te mogen Zijn.

De groep voelde als een groot Hart met ruimte voor welke emotie dan ook. Menselijke interactie of niet we waren voelbaar verbonden. Ik ervoer een diepere connectie met mijn helende vermogens. Wat een vreugde in het samenzijn op heel diep niveau, door stilte, klank en dans...ik kon de taal van mijn ziel spreken.

Door de balans tussen geven en ontvangen, droegen we elkaar en tegelijkertijd bleven we op eigen benen staan. Het heeft ook voelbaar in mij wat geheeld rondom "samenzijn en uitwisselen in een groep, mezelf laten zien en kennen voorbij alle lagen" De commitment voor 3 dagen vond ik vooraf best groot, maar ik ben erg blij dat ik het toch gedaan heb. Ik heb enorm genoten van Buvana's zorg en liefdevolle aandacht. M

bottom of page