top of page

Prijzen voor concerten of muziek op lokatie:

In overleg en afhankelijk van factoren, zoals de duur van het concert en de benodigde voorbereidingstijd, de reisafstand komen we samen tot een bedrag.

Ook kan er een therapeutische muzikale reeks worden afgesproken, zoals bijvoorbeeld bij "helende harp en zang aan het bed"...ook daar wordt samen gekeken naar een finanaciele overeenkomst.

Contacteer Buvana voor een prijsopgave;

Prijzen persoonlijkse healing/reading sessies:

Duur: gemiddeld 1,5 uur

Een losse sessie is 90,- incl. btw

TEMPELBRON ALCHEMIE PAKKETTEN OF COACHINGSTRAJECT:

Uit ervaring blijkt dat een reeks van 6 een enorme verandering en fundamentele shift in je leven kan bewerkstelligen. Of het nu gaat om meer overvloed, of afkomen van je angsten/blokkades...                 Mocht je dit cadeau van commitment aan jezelf willen geven, dan wil ik graag je tegemoetkomen; je betaald nu bij een reeks van 6 sessies 80,- per sessie i.p.v. 90,-

Prijsbeeld:

Stel je voor hoe het zou zijn als je over een jaar, in je leven staat zonder de problematiek die je nu ervaart? Of dat dezelfde problematiek heel anders beleeft wordt, en niet meer je leven bepaald? Hoe zou dat zijn, en wat is je dat waard? Hoe beïnvloed dit nu je leven en je overvloed? En hoe voelt het als deze situatie of moeilijkheden hetzelfde zouden blijven?

Deze vraag hielp mij vaak, om tot een juiste beslissing te komen en voor mezelf te gaan staan en kiezen. En het is wonderbaarlijk hoe het universum dan aan je wens tegemoet komt, en het geld er zal zijn.

Zelf heb ik alles bij elkaar duizenden euro's betaald om te komen waar ik nu ben, en voor jouw betekent dit een shortcut. Ook ik heb die keuzes gemaakt in tamelijk benarde situaties met gezondheidsproblemen en geld uitdagingen: dit waren achteraf gezien, de beste en moedigste keuzes die ik in mijn leven gemaakt heb!

 

Betaling:

Het bedrag van de sessiesreeks kunt u in 1 keer overmaken, of in  termijnen betalen of per sessie.

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer uw afspraak binnen 24 uur om wat voor een reden dan ook wordt afgezegd, dien ik toch de volledige kosten in rekening te brengen

 

 

 

 

bottom of page