top of page

Wil jij een review schrijven om te delen op deze pagina?

Klik op onderstaande button om je tekst in te sturen. Graag met je leeftijd en naam of pseudonaam...

Alvast heel hartelijk dank voor het delen!

                    Stuur Tempelbron

        hieronder jouw ervaringen om  te delen

Na een huiskamerconcert 2024

Een ontroerend mooi huiskamerconcert van Buvana. Met de harp erbij was het om kippenvel van te krijgen. De fijne energie die zij neerzet en waarmee ze in verbinding gaat is bijzonder.

We hebben nu een paar (huiskamer)concerten mogen meemaken en ze stemt elke keer weer zo goed af welke muziek voor de setting past. Met humor en gevoel, elke keer een feest.

Ron en Miriam

Na een concert

Een maand geleden woonde ik een prive-concert bij van Buvana

De magische klanken van de harp in combinatie met de ontroerende zang raakte mij in mijn hart. Bijzonder dat muziek zoveel teweeg kan brengen. Het gitaarspel was ook erg fijn om naar te luisteren. Dankbaar dat ik aanwezig mocht zijn en kennis heb mogen maken met deze bijzondere vrouw.

Marcella

Anoniem van P, na een aantal afstandshealings:

Buvana gebruikt in haar healing/reading prachtige beelden en geeft treffende beschrijvingen die licht werpen op een wereld waar je je niet of nauwelijks bewust van bent. Hierdoor krijg je meer begrip voor je eigen emoties en gedrag - en daardoor meer compassie voor jezelf. Tijdens de reading voel je haar oprechte aandacht, en naast de adviezen die je tijdens de reading via haar krijgt, geeft ze achteraf ook nog uitleg als je daar behoefte aan hebt. Als ik met een ingewikkelde vraag zit, ga ik graag bij haar te rade. 

Door Saskia v H., 58 jaar, na een individeule sessiereeks:

Alhoewel ik al heel veel ervaring heb met healings  - ik geef nl. zelf ook healingen maar heb ook van vele anderen healings ontvangen - gaan de behandelingen die Buvana geeft echt de diepte in. Ik heb een reeks gevolgd van 6 healingen waardoor veel dingen opgeruimd mochten worden. Ook als ik dacht dat ik niet echt een healing nodig had, kwam er wel weer een ander thema aan bod wat aandacht vroeg. De precieze omschrijving van wat er tijdens de healingen gebeurt maakt dat ik begreep wat de oorzaak was. Daarbij liet  Buvana vaak haar licht schijnen op stukken die ik niet bewust was. Dit maakte ook dat ik het proces meer kon accepteren waarin ik mij bevond. Er mocht vaak veel gebeuren en ik heb de behandelingen als zeer bijzonder ervaren! De warme en liefdevolle aandacht die Buvana geeft, maakte dat ik mij op mijn gemak voelde bij haar en volledig vertrouwen had in dat het juiste gebeurde wat op dat moment nodig was.  Dankjewel lieve Buvana, wat een prachtig mens ben je!

 

Wat anderen zeiden over een tempelbron workshop:

"Een hele fijne workshop die precies die processen en verbinding gaf met andere vrouwen, waar ik behoefte aan had en ik elders nergens ben tegen gekomen, Wat me het diepst heeft geraakt; de diepe verbinding met andere vrouwen, de healingen van Buvana als ook die we elkaar via onze klanken schonken. Ik voel na deze workshop dieper contact met mezelf, dichter bij mijn kracht, steviger staan, en bewuster van waar ik naartoe wil. De begeleiding van Buvana vond ik heel erg fijn en goed. Je werd gehoord en er werd in het moment ingespeeld op wat er genoemd werd" N.

"Deze workshop heeft me veel gegeven; het gevoel onvoorwaardelijk te mogen Zijn. de groep voelde als een groot Hart met ruimte voor welke emotie dan ook. Menselijke interactie of niet we waren voelbaar verbonden. Ik ervoer een diepere connectie met mijn helende vermogens. Wat een vreugde in het samenzijn op heel diep niveau, door stilte, klank en dans...ik kon de taal van mijn ziel spreken. Door de balans tussen geven en ontvangen, droegen we elkaar en tegelijkertijd bleven we op eigen benen staan. Het heeft ook voelbaar in mij wat geheeld rondom "samenzijn en uitwisselen in een groep, mezelf laten zien en kennen voorbij alle lagen" De commitment voor 3 dagen vond ik vooraf best groot, maar ik ben erg blij dat ik het toch gedaan heb. Ik heb genoten van Buvana's zorg en liefdevolle aandacht. M

Door Bea G., 70 jaar, na een individuele healingsessiereeks:

De eerste sessie was al zeer verrassend toen duidelijk werd dat ik een tweelingzusje verloren ben bij de abortus die mijn moeder pleegde toen ze merkte dat ze zwanger was. Onmiddellijk kregen schuldgevoel en gevoelens van eenzaamheid een begrijpelijke plek in mijn leven.
In de sessies erna schonken wij aandacht aan mijn darmklachten, zowel op fysiek, alsook op emotioneel, spiritueel en energetisch niveau! Mijn leven is letterlijk " lichter " geworden! Het " zware" gevoel is veel minder  en kan nu door mij met liefde omarmd worden.
Ik voel dat ik "wezenlijk" aan het veranderen ben, mijn bewustzijn wordt groter en ik mag nu leven vanuit een "diep gevoeld weten" dat: ik " Ben" , ik "Ben"  in mijn lichaam, in mijn Hart en mijn Ziel, ik "Ben " zowel op aarde als in verbinding met de geestelijke wereld, ik "Ben Liefde" , ik "Ben " Heel en Compleet!!
Dat vertaalt zich op sommige momenten dat ik ineens zomaar om mij heen kan kijken en me dan heel blij en tevreden en verwonderd voelen over wat ik zie en wat ik niet zie! Alsof er iets nieuws is, alsof ik op dat moment op een geheel andere golflengte ben en tegelijkertijd ook al het moois hier op aarde zie!
Dankbaar voor de steun, aanwezigheid, hulp van de geestelijke wereld die door zo'n prachtige , liefdevolle vrouw als Buvana heen, voelbaar mij meer nabij  is gekomen !

 

Door Trui V., na een aantal individuele healingsessies

Ik was een heel eind met het opschonen van mezelf toen ik bij Buvana terecht kwam, maar bij/met haar kan ik de puntjes op de i zetten. Door haar verfijndheid herken ik die van mezelf weer veel beter en voel ik me daarin gesterkt. Dat is fijn in deze wereld vol ruis en misverstanden! Daarnaast helpen de healings me meer mezelf te zijn. En ontdek ik dat 'mezelf zijn' veel verder strekt dan ik eerst in de gaten had. Ma de sessie krijg je regelmatig een liefdevolle zorgzame mail, dat helpt datgene wat er is gebeurd te verankeren. Ik ben heel blij met haar!

Door Cynthia, na 3 individuele healingsessies

De dieper liggende (emotionele) blokkades worden bij elke sessie liefdevol en zacht meer en meer in het licht gezet. Ik voel me steeds vrijer van ballast worden en kom met behulp van Buvana stapje voor stapje uit bij mijn werkelijke Zijn . Ik voel me zo gesteund, geholpen en vooral gezien door Buvana. Zij gunt me alleen maar het goede wat me enorm raakt. 

Door Marie en Jenny, na een muzikale begeleiding tijdens een uitvaart :

Marie; Het harpspel en de zang van Buvana bij de uitvaart van mijn vriendin raakten mij diep. Verdriet mocht stromen en ik voelde mij getroost en gedragen.

Dankjewel, Buvana.

Jenny: Het harpspel van Buvana vond ik ontroerend, verstillend en troostend. Het paste heel goed in de afscheidsdienst van Marianne.

Marianne  kennende zal ze het vast ook heel mooi gevonden hebben.

Door Janine M., 37 jaar, na een healing-sessiereeks

Ik heb Buvana leren kennen als een warme, lieve persoonlijkheid, die door haar eigen ontwikkelingspad een voorbeeld voor me is geweest en mij hoop heeft gegeven in een periode waarin ik het moeilijk had. Ik heb met name veel gehad aan de inzichten in mijn bewustwordingsproces die zij me heeft gegeven, wat ik hier kom doen en het grotere geheel. Na een intensief proces sta ik nu heel anders in het leven dan een aantal maanden geleden. De healings van Tempelbron hebben hier zeker aan bijgedragen. Lieve Buvana, bedankt voor jouw begeleiding in dit proces!

 

Door Anna, 67 jaar, na een sessiereeks;

"De eerste healing die ik van Buvana ontving opende voor mij de deur naar nieuw leven!

Mijn grootste probleem, het contact met de aarde, ging direct intenser en simultaan verliep de verbinding met de Kosmos. Diepe onderliggende trauma's werden opgespoord, en direct geheeld.

Het was een totaal nieuwe ervaring om direct na afloop een stuk verder te zijn. Ik ervoer hoe het is om mezelf te zijn...heerlijk relaxed.

Daarna kwam ik in een dieper stuk terecht, dat eruit wou, en wat veel opheldering over mijn totale leven gaf...Ik ben veel meer gaan genieten en kan alle weerstand aan, "alles gaat veel meer zoals ik het wil, staat er in mijn dagboek geschreven."

Vervolgens zijn we het familiestuk en relatie stuk gaan "clearen". Dat zorgde voor een hele grote sprong, mijn hart heeft zich geopend, mijn innerlijke glimlach werd spontaan actief.

Begin januari 2015 kreeg ik te horen dat ik 30 januari een operatie moest ondergaan. Met vereende krachten zijn we hard aan het werk gegaan...de diepste prachtigste healingen mocht ik ondergaan, eind Januari bleek de operatie niet meer nodig!

Het is een verademing en stimulans om eindelijk resultaat en duidelijkheid te ervaren.

Gracias a la vida que me ha dado tanto! danyavadj! Thank you Divine existence!

Het is heel fijn om betrokken begeleid te worden tijden het snelle en diepgaande proces

Dank je wel Buvana"

Door Immelies, 69 jaar

Gedurende ongeveer 3/4 jaar ben ik ongeveer 1x per maand bij Buvana geweest.

De sessies waren vooral naast transformatid-; healing op afstand en holistic pulsing, gericht op het uitzoeken en meten van goede Sensi preparaten en voedingssupplementen die ik nodig heb voor mijn gezondheid en energie huishouding 

Het is wonderbaarlijk hoe zij in staat is met haar methode te meten welke preparaten er nodig zijn; de dosering ervan; het aantal dagen/weken en het beste tijdstip van inname.

Daarbij kan zij ook het percentage van opname uitzoeken. (bijv. de magnesium van Now daar neem ik 94% op en die van Bodo Kohler 88%)

Iedere houdt ze een formulier bij met gegevens en dat wordt een volgende keer gecontroleerd en zonodig weer bijgesteld.

Ik ben tot nu toe erg tevreden over de behandelwijze, voel em een stuk lichter en energieker doordat er onnodige ballast uit het verleden is verdwenen en ik beter bewust ben geworden van mijn kracht en wie ik eigenlijk ben.

Ook heb ik veel baat bij de middelen die ondersteunend werken op de emotionele balans. Dit is nodig omdat ik momenteel in een heftige periode zit wat dit betreft.

Ik ben er vol van overtuigd dat er meer mensen gebaat zullen zijn bij deze behandelingen.

Door Liese, 19 Jaar (deel 1)

Ik heb in de afgelopen sessies veel geleerd. Nadat ik nergens terecht kon met mijn hevige ansgten en smetvrees, kwam ik bij Buvana terecht. Zij heeft mij geleerd mijn angsten niet meer weg te duwen, maar ze aan te gaan en te accepteren als onderdeel van mijzelf. Ik was boos omdat ik zo angstig was/ben. Buvana heeft me laten inzien dat ik van alles op me heb genomen als ziel, om door te werken en dat zich dat mede op deze manier uit. Het is eigenlijkbijzonder i.p.v lastig en vervelend en dat ben ik gaan inzien. De diepere betekenis ervan. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk bij de kern kom waar het om draait, en dat ik nu werkelijk geholpen wordt.

Ik heb er nu vertrouwen in dat het goed komt, en dat is heel bijzonder na de donkere jaren achter me. Ik ben er nog niet en loop nog tegen veel dingen aan, maar een begin is gemaakt en ik zie ineens weer openingen naar verbeteringen en zelfs oplossingen. Ik ga nog verder werken met Buvana, en zou nog graag werken aan het nog vertrouwder raken met mijn hooggevoeligheid i.p.v er ondersteboven van raken. Ook zou ik het vertrouwen in mezelf en mijn lichaam nog willen verbeteren. Ik voel me deels nog opgesloten in mijn angst en daardoor kan ik nog niet helemaal zijn wie ik ben en wil zijn. Ik zou die andere Liese, die nu gelukkig al meer en meer tevoorschijn komt, graag nog verder tevoorschijn willen laten komen. Liefs van Liese.

bottom of page