top of page

 

Extra begeleiding bij gevoeligheid of hooggevoeligheid

We leven in een tijd van grote veranderingen. Er is al veel gezegd en geschreven over deze tijd en over de Nieuwe Aarde. Het bewustzijn en de trilling van aarde is rap aan het veranderen. De nieuwe tijd, zorgt ervoor dat veel wordt losgetrild uit ons systeem, van de oude energie en informatie. Zo worden we voorbereid op het nieuwe.

Steeds meer mensen zijn op aarde om dit proces te ondersteunen, en zijn in een gevoeligere jas op aarde neergestreken. Dingen worden intenser beleefd, aangevoeld en/of ingevoeld van de omgeving en zelfs vaak nog verder dan dat. Tegelijkertijd is de nood aan het zuiver en licht houden van het eigen veld ook groter omdat dingen sneller worden opgemerkt.

Herken jij dit bij jezelf? En is het een last voor je of vreugdevol geschenk?

Stel iemand midden in de jungle krijgt een Jeep cadeau, maar weet niet hoe deze te gebruiken, dan kan het eerder een ballast worden; de auto wordt vies en oud en staat in de weg. Maar zodra dezelfde persoon leert wat een Jeep voor hem kan betekenen en hoe deze te besturen, gaat er een grotere wereld voor hem open. Als we onze geschenken of gaven herkennen en dan ook weten hoe deze in te zetten, verandert het hele leven van een gevoelig of empatisch iemand, en kan hij/zij veel gaan betekenen voor de omgeving en de wereld. Velen gevoelige mensen willen dat ook graag, maar komen er niet toe, door het overweldigd voelen, van prikkels, invloeden en energie verwarringen die onbewust vaak spelen. Vooral in deze tijd, met onzichtbare ontwikkelingen via nieuwe en draadloze technieken, worden we enorm uitgedaagd om bewust met ons energie systeem om te gaan.

 

Een verfijnde jas geeft je een immense uitdaging tot bewustwording, en dit kan soms erg moeilijk zijn en het gevoel geven geleefd te worden i.p.v. te leven en je grotere potentieel in de wereld te kunnen brengen.

 

Tempelbron kan je stap voor stap helpen, om in je ware kracht te komen en ook in jouw verbinding met de bron en jouw innerlijke leiding.. Dan sta je als een huis en kun je dat lichtbaken zijn voor anderen. Het is een aanpak en bewustwording op meerdere lagen, daarom is een sessie reeks aan te bevelen.

bottom of page