top of page
Brug naar de Nieuwe Aarde

In deze tijd voel ik me vooral een bruggenbouwer naar de Nieuwe Aarde.
Iedere geboorte van iets nieuws is intens, waarbij je eerst door een kanaal moet...
Ook vraagt het veel voorbereiding om de nieuwe geboorte een goede bedding te kunnen geven. Hier gaat het om een collectieve verschuiving naar een ruimer bewustzijn. Het oude komt op losse schroeven te staan, wat voor chaos en verwarring kan zorgen, en tegelijkertijd voor grote kansen.   

Als oprichtster van Tempelbron, centrum voor bewustwording en transformatie, begeleid ik mensen in hun innerlijke processen en bewustzijnsverruiming, om zo hun Authentieke Ware Zelf meer en meer te kunnen belichamen en leven. 
Het geven van multidimensionale healings, is ontstaan uit een intens innerlijk
groeiproces. Niets maakt me blijer dan dat we samen onze immense oorsprong en wezen weer stilletjes gaan herinneren. Wat een geschenk om samen op pad te Zijn.
Naast het geven van sessies, verzorg ik graag workshops. Tempel -healing, -zang en -dans voelen als ziele-geschenken.
Muziek en klank kunnen helende frequenties brengen en transitie en transformatie/transmutatie ondersteunen. De harp, van oorsprong ook verbonden met tempelmuziek en de engelensferen, geeft zo'n dierbaar samenspel Ook speel ik instrumenten zoals de gitaar, shamandrum, fluit etc. Het componeren van liederen en geven van (mantra)concerten voelt als een natuurlijk gegeven in m'n leven
Samen met Sandip Bhattacharya, speel ik in Ashvins, waar we devotionele muziek brengen. Meer informatie over de muziek vind je op deze site
 
Buvana vertelt verder; "De rode draad van mijn leven"
Geboren en getogen in Nederland en opgegroeid in een muzikaal gezin, werd mijn ziel vrij snel van nature getrokken naar de poëtische en spirituele kant van het leven. Als hoog sensitief wezen kon ik niet makkelijk mijn draai vinden in de wereld.
Mijn ontmoeting met verschillende spirituele meesters hebben een belangrijke rol gespeeld en grote impact op mijn leven gehad. Een gevoel van eenzaamheid, maakte langzaam plaats voor een diepe vreugde en liefde. Ook kreeg ik vele innerlijke ervaringen, met de geestelijke wereld.
Dit alles ging zeker niet zonder lijden en beproevingen, en uitdagingen die op mijn pad kwamen. Dit plaatste me juist steeds dieper in het leven en het gegeven dat zelfs lijden uiteindelijk een diepe reden heeft.        
Een beleving dat werkelijk alles zich in een Goddelijke perfectie voltrekt. Zo'n immense liefde is met ons bezig, zodat wij stilletjes aan tot realisatie komen van wie we zijn. Hier zijn geen woorden voor...
De verschillende ervaringen en scholingswegen waar ik doorgegaan ben, zijn als parels, die steeds meer samen gaan vallen in een ketting en bruikbaar worden om ook anderen mee van dienst te kunnen zijn, als ondersteuning in hun weg van vrijmaking en ontwikkeling. Een weg die aldoor verder kan gaan en zich kan verdiepen en verruimen...ook juist door onze levenservaringen.
Niets maakt mij blijer dan anderen mensen te zien ontluiken, soms juist na een hele zware tijd, en deze prachtige zielen te mogen begeleiden om dichter bij hun eigen goddelijke kern te komen...zodat zij weer anderen kunnen inspireren hetzelfde te doen..."The Ripple effect"
Hierin ben ik dankbaar om nu te leven, in deze boeiende tijd. Een tijd waarin we met velen gekomen zijn om samen te leven en weven aan een nieuwe wereld. Brengend een schild van nieuwe energie, nieuwe lichtcodes, en onbegrensde mogelijkheden vanuit de goddelijke bron. Klank, healing en dans ervaar ik als  natuurlijke poorten naar mijn innerlijk.
bottom of page