top of page

 

Wat is een Tempelbron Alchemie Healing?

 

 

Deze vorm van nieuwetijds healing is tot me gekomen vanuit de directe uitlijning met de goddelijke bron, en is zo van deze tijd. Eigenlijk klopt het woord healing niet; in wezen zijn we al heel. Op deze tijdslijn, in de derde dimensie beleven we het anders en zijn we vergeten dat we multi-dimensionale wezens zijn. Tempelbron helpt bij je multi dimensionaal ontwakingsproces, zodat je meer en meer vanuit je heelheid of goddelijkheid kan gaan leven en dit ook kunt belichamen.

Wat doen we: Zoals een alchemist een lager metaal weet om te zetten in een hoger, zo werken deze tempel alchemie healings ook.

Wat het hoogste goed niet meer dient wordt omgezet van binnenuit zodat de vrijgekomen energie een hoger doel kan gaan dienen. Iets weghalen, om ervan af te komen werkt veelal niet, maar dit is een volledige integratie...jouw innerlijk healer en jouw ziel heeft het roer in handen.

Omdat we vanuit het eenheidsveld werken, gaat het nog verder...ieder deel dat je omzet, heeft effect op je familielijn en op de hele mensheid...

Daarnaast mag er veel gebeuren, op DNA niveau (activaties slapend dna), genetische opschoning, balanceren van de hersenchemie en nog veel meer. Stilletjes aan worden we gereed gemaakt om ons Authentieke Zelf te belichamen op aarde.

Heel ondersteunend daarbij is om vanuit een innerlijk dialoog tot heling en inzichten te komen. Wanneer we datgene hebben begrepen wat door de ziel begrepen en gezien wou worden, juist dan ben je klaar voor een volgend hoofdstuk of volgende stap.

Op een liefdevolle manier neem ik je bij de hand, om je hierbij te begeleiden en te helpen in je vrijmakingsproces. Het is een zeer mooi en gezegend proces.

 

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JA TE ZEGGEN TEGEN JEZELF? en oude ballast om te zetten in vreugde, liefde, licht en jouw prachtige leven? Dan is dit echt iets voor jou.

cosmictemple.jpg
bottom of page