top of page

Tempelbron nieuws

  • CERTIFICAAT AWARD  Buvana: "Wow!!, onverwachts een certificaat award ontvangen uit Amerika, voor de zang op het prachtige album van topharpiste Christina Tourin "Geopedie, hidden Light". (zie button)  Zo fijn om met haar te mogen samenstromen!. Zij is een fenomeen, zowel als muzikante, componist, als mens.                                                                               Hieronder de links naar de songs waar Buvana op gezongen heeft. Amathyst of Avalon en Land o'the leal zijn de liederen. Bij Icelandic Northern Lights ook in het voorstukje en bij Geopedie later in het lied gezongen. Veel luisterplezier!

  • TRIO IN PETTO gaat van naam veranderen: We zijn uit ons jasje gegroeid en Trio In Petto wordt ATLANTIC DREAMS, een naam die passender is voor ons repertoire, concept en sfeer en ook een internationaal karakter heeft. De website is nog steeds te vinden onder www.trioinpetto.nl Daar vindt je de ins en outs over ons (familie) trio. Een hele mooie samenstelling, zowel qua repertoire als qua instrumenten en zang. Hieronder kun je wat voorbeelden beluisteren. 

  • TERUGBLIK: met een warm hart kijken we terug op het Ashvins concert in Peacefield centrum te Geel van 3 sept. Wat een enorm helend veld was daar voelbaar, wat zich per minuut opbouwde. Een heel speciale ervaring. De combinatie van somawater (heilig opgeladen water) , gebed en muziek is heel krachtig en "sacred". Zeker voor herhaling vatbaar.
IMG-20230909-WA0015.jpg
bottom of page