top of page

TEMPELBRON SESSIES:

Tempelbron biedt unieke sessies. 

Buvana heeft tientallen jaren ervaring opgedaan in healing en readingwerk, verschillende tools en healing modalities zich eigen gemaakt en doorleefd. 

Net als een kunstenaar die na de ervaring van grote verscheidenheid en gelaagdheid weer terugkomt bij eenvoud en bij de bron, werkt Buvana nu vanuit bron, eenvoud en het eenheidsveld. Eenvoudig gezegd wordt er ingetuned op wie je werkelijk bent en geeft jouw ziel aan wat aan de beurt is en in welke volgorde. Om zo meer en meer te kunnen belichamen wie je werkelijk bent op aarde.

Het gaat niet om hard werken of iets te fixen vanuit onze mind, maar eerder om het toelaten van je wezen tot in de stof. 

Bij de intake bespreken we wat je graag anders zou willen, waar je staat en waar je naartoe wilt. 

En duiken al gauw de diepte in. Iedere sessie zal anders zijn. Bij de ene sessie gaan we een actief dialoog aan, of een opstelling. Een andere keer gaat het erom juist niets te doen, lekker te liggen en te ontvangen wat je ziel openbaart in de afstemming met elkaar..

De hoofdlijn is tempelbron alchemie, waarin iets vanuit de wortel op het diepst niveau vn de ziel mag worden omgezet. Zoals een alchmist een metaal weet om te zetten in goud, zo kan de vrijgekomen energie een hoger doel gaan dienen. (de wet van energie behoud)

Het is van belang dat je als ziel de inzichten krijgt aangaande de betekenis van wat zich voordoet in je leven en dat je zelf in jouw meesterschap komt te staan. Deze sessies zijn dus niet bedoeld voor de mensen die denken dat een ander het wel oplost voor hen, maar voor die mensen die zelf hun leven in handen willen nemen.

De healing/reading kan goed op afstand gegeven worden

 

Hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen:

Tempelbron sessies zijn bij uitstek een uitkomst voor mensen met hoog gevoeligheid, om hen te begeleiden hoe ze hun gevoeligheid kunnen omzetten tot kracht i.p.v erdoor geleefd te worden. 

Ook geeft Buvana energetische ondersteuning aan gezinnen met kinderen met bepaalde indicaties zoals hoog gevoeligheid of autisme en dergelijke. Haar ervaring is dat deze kinderen vaak niet goed begrepen worden, en tempelbron helpt om bruggen te bouwen tussen de ouders en de kinderen

Healing en reading als ook opstellingen zijn erg ondersteunend gebleken voor gezinnen die vastliepen om weer verder te kunnen met elkaar!

 

TEMPELBRON WORKSHOPS EN RETREATS:

Buvana biedt geregeld workshops en retreats aan, al dan niet in samenwerking met anderen.

Deze zullen dan terug te vinden zijn in de agenda.

Dit kan gaan om een retreat waar stilte, klank/mantra en meditatie en de natuur, een belangrijke rol spelen om dieper thuis te komen bij jeZelf. 

Tempelbron-workshops voor vrouwen in kleine groepjes, kunnen heel vervullend en helend zijn...waarin we elkaar bekrachtigen en er veel heling plaats mag vinden naast creatieve expressie via klank/zieletaal/dans. Dit kan gaan om een middag of om een reeks middagen.

Een yoga-retreat met klank/mantra en meditatie is ook een combinatie waar mensen heel positief op gereageerd hebben.

Ook heeft Buvana veel mantrazang avonden verzorgd en doet dit met veel liefde.

Geef jij zelf retreats en zou je graag uit willen wisselen om eens samen iets te organiseren?

Neem dan vooral contact op. 

 

TEMPELBRON VOOR KIDS:

Na de kinderyoga jaaropleiding, heeft Buvana een aantal jaar Tempelbron voor kids gegeven waar ze yoga/beweging combineerde met mantra's en creatieve kunstzinnige expressie. 

Vaak werd er met thema's gewerkt. Meerdere ouders gaven terug hoeveel dit voor hun kinderen betekent heeft. 

Op dit moment ligt dat even stil, maar op aanvraag kan er altijd iets geregeld worden voor kinderen. 

 

 

 

 

 

 

bottom of page